ארוחה מאוזנת ורעב ושובע

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/06/2016 | 18:25 | מאת: רותם

שלום רב, האם זה נכון שכשאוכלים דברים מתוקים רמות הסוכר עולות ויורדות מהר בגוף ולכן דברים מתוקים או ארוחות המכילות בעיקר פחמימות לא משביעות לאורך זמן? -בנוסף-האם זה נכון כשאוכלים את אותן ארוחות לא מאוזנות בכמות של הארוחה תהיה גדולה יותר מאשר ארוחה מאוזנת וכך אפשר להשמין? תודה

03/07/2016 | 10:36 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

מארוחה מאוזנת, הן מתעכלות כמו כל אוכל אחר. כדי שהסוכר יעלה ויירד מהר, צריך לאכול סוכר נקי. הסוכר מתחיל את תהליך הפירוק והספיגה שלו בפה, עם הרוק, וממשיך בקיבה ומעיים. לוקח לסוכר עד שעתיים ל"התפנות" מזרם הדם לתאים. תלוי איזה סוג פחמימה אוכלים, תלוי מה עוד יש במזון.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה