היי בהמשך שלשאלה הקודמת...

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/06/2016 | 14:04 | מאת: דניאלה

הי שוב, כלומר אין אמת בזה שאומרים שאם מרגישים רעב ובוחרים לדוגמא לאכול וופלים ולא ארוחה "מאוזנת" ,צריך לאכול יותר וופלים עד שהקיבה תגיע לשובע ,לעומת אם נאכל ארוחה מאוזנת והצריכה של הכמות של האוכל ובכך גם הקלוריות תיהיה פחותה יותר?? תודה רבה

19/06/2016 | 15:58 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שאנחנו אוכלים בארוחה, תלוייה במידת הרעב שלנו. אם בחרת מזון שהוא עשיר בקלוריות, אז כמותית תאכלי ממנו פחות מאשר מזון שיש בו פחות קלוריות לאותה ארוחה. אז לשאלתך, אין אמת. כמובן שכדיאטנית אני צריכה לומר שארוחה מאוזנת מזינה יותר, אבל לצרכי שובע ורעב, נקודתיים לארוחה, זה לא משנה. אם תאכלי לדוגמא רק וופלים כל היום, את לא תשבעי, כי הגוף שלך יהיה בחסך של מרכיבים תזונתיים. אם תאכלי גם וופלים וגם ארוחות מאוזנות, יהיה לך יותר קל להבחין ולעצור בשובע.

19/06/2016 | 23:12 | מאת: דניאלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה