שובע יותר מדי והשמנה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/06/2016 | 23:25 | מאת: לירן

שלום רב, אם פעם ב יוצא לי לאכול טיפה מעבר לשובע שאני מרגיש קצת מפוצץ-האם ישר אחרי הפעם הזו אני אשמין או שלוקח יותר פעמים של להגיע לפיצוץ כדי להשמין? איך זה בדיוק עובד לא מובן לי? תודה רבה

17/06/2016 | 09:43 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אם פעם ב..אתה אוכל מעבר לשובע, לא יקרה שום דבר. הגוף "יאזן" את אכילת היתר. השמנה נגרמת מאכילה מתמדת מעבר לשובע, לאורך זמן. ארוחה אחת אף פעם לא יכולה לגרום להשמנה. הגוף "מתכייל" בהתאם למה שאנחנו אוכלים במשך היום ולאורך הימים. לא לפי ארוחה אחת. כולנו מכירים את תחושת אכילת היתר אחרי ארוחת חג, או ארוחה טעימה במיוחד. זה נורמלי. זה לא גורם להשמנה. כדי להשמין צריך "לעבוד" באכילת יתר באופן רציף ולאורך זמן.

17/06/2016 | 14:08 | מאת: לירן

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה