שאלה לגבי מתוק ופעמים שלא בא לי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/05/2016 | 20:28 | מאת: רונית

הי, יש פעמים שלא בא לי לאכול משהוא מתוק,אבל זה נוגד את איך שהמוח שלי חושב-מתוק זה טעים וזה סוכר למוח,פעמים אני אוכלת בלי סיבה רגשית ,פשוט כי זה טעים. אז איך יכול להיות שלא תמיד,תמיד,תמיד בא לי מתוק? איך אני יכולה להסביר לעצמי ברגע נתון למה אני לא רוצה? בהמשך לזה-איך יכול להיות שלפעמים מתוק ממש ממש טעים ולפעמים הוא לא כזה מדהים? (ואלו גם הפעמים שאני מגדירה מתי ש"לא בא לי") תודה

26/05/2016 | 15:51 | מאת: לילי רוזן

אם את לא מגבילה את עצמך באוכל ובסוגי אוכל, אם את אוכלת כשאת רעבה ועוצרת כשאת שבעה, אם את מאפשרת לעצמך לאכול את הכמות הדרושה לך באותו הרגע, וגם מאפשרת לעצמך לאכול לפעמים סתם כי מתחשק, אין סיבה שתמיד תרצי את אותו הטעם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה