המשך לשאלה הראשונה בנוגע לשובע והאוכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/05/2016 | 13:10 | מאת: שרון

נכון,אבל בסופו של דבר גם בגאנק פוד וגם באייס קפה יש את אותן הקלוריות, אני יודע שהרכב הארוחה הוא מה שחשוב,אבל גם אם נגיד יש בארוחה מסויימת יותר פחמימות מחלבונים באחרת,הגוף ל יכול לאזן את זה בכל זאת? נגיד גם באייס קפה וגם בהמבורגר יש 500 קלוריות אבל יש פחות פחמימות באייס מבהמבורגר,עדיין הגוף לא יכול לאזן לבד את הצריכה היומית למרות שהרכב האוכל שונה?

10/05/2016 | 14:41 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לאבות המזון יש תפקיד מרכזי בשובע. אם באייס קפה יש פחות פחמימות וחלבונים מאשר בהמבורגר, סביר שהמבורגר ישביע יותר מאייס קפה, גם אם קלורית הם זהים. אני לא חושבת שהקלוריות זהות במקרה זה, אבל זה רק לצורך השיחה.הגוף יודע מה הוא צריך וכמה הוא צריך. וכן, הוא מאזן את עצמו דרך תחושת הרעב, שובע, חשקים ועוד. את הקלוריות הגוף מאזן דרך הרעב והשובע ולא דרך מחשבה כמה קלוריות לאכול.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה