אכילת מתוקים ואיזון הגוף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/05/2016 | 21:34 | מאת: שרון

שלום רב, קורה פעמים שאני אוכל גאנק פוד ויכול להיות שבע מזה ששלוש שעות או יותר ולעומת זאת קורה שאני יכול לשתות נאמר אייס פרה ולהיות רעב מזה אחרי שעה-בגלל זה נראה לי כי כל דב מתוק או טעים כזה מיותר בגוף וישמין אותי. שמעתי שזה לא נכון כי אם אני אועכל פרוסת עוגה לדוגמא אחרי שאכלתי אוכל , הגוף יאזן את עצמו. האם זה נכון? ואיך אני יכול לדעת מתי זה באמת "נכון" לאכול מתוק?

09/05/2016 | 09:26 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אם תחשוב רגע, גאנק פוד לעומת אייס קפה. בהנחה שאתה מתכוון לארוחה מלאה בגאנק פוד, אז ארוחה תמיד משביעה יותר משתייה. זה לא קשור למתוק. זה קשור להרכב הארוחה.האיזון שהגוף עושה נמצא ברעב ובשובע. אם אתה אוכל ארוחה משביעה, אתה תהיה רעב לאחר יותר זמן מאשר אם תאכל ארוחה פחות משביעה.הקשר להשמנה הוא לא במתוק, אלא באם אכלת/שתית יותר ממה שהיית צריך באותו הזמן. השמנה היא תהליך שלוקח זמן. הוא לא תלוי בארוחה אחת. כך שאם ברוב הארוחות אתה אוכל יותר ממה שאתה צריך, אתה תעלה במשקל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה