עודף משקל בדיקת מעבהד לא תקינות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/05/2016 | 10:49 | מאת: רבקה הוכברג

שלום רב אני סובלת מעודף משקל כמו כן בדיקות מעבדה קולסטרול וטרטגליצירידים גבוהים, יש לי ריפלוקס קשה ורגישות למוצרי חלב איזה מה אני יכולה לאכול גם לרדת במשקל וגם שתהיה בריאה תודה רבקה

05/05/2016 | 12:10 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אני חושבת שאת צריכה ייעוץ אישי. את מתארת מצב כללי, שלכאורה יש עליו תשובה ברורה. אבל עד שלא יושבים איתך ושומעים את כל הסיפור ,כולל התגובות שלך לריפלוקס אי אפשר לענות. אין לי ספק שעצם הריפלוקס משנה את התנהגות האכילה שלך כמו ומה שאת בוחרת לאכול. וכדי לרדת במשקל ולטפל בריפלוקס צריך הערכה תזונתית מעמיקה ותהליך שיקום אכילה. החדשות הטובות הן, שאין לי ספק שייעוץ תזונתי מתאים יענה לך גם על הרצון לרדת במשקל וגם יקל על הריפלוקס.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה