בעיית משקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/03/2016 | 03:10 | מאת: מורן

היי. שמי מורן. אני הייתי רוצה לדעת למה קורה לי מה שקורה. אני בעייתית באוכל. וישלי עבר לא פשוט של ירידה דרסטית במשקל עקב מצב בריאותי. אני לא אוכלת הרבה. אני אוכלת ארוחת צהריים מלאה וארוחת ערב. אני כמעט בכלל לא אוכלת בבקרים ולפעמים מנשנשת אחהצ. הבעיה היא שאני נשארת או אפילו עולה במשקל. אני מאוד שלמה עם הגוף שלי אבל אני מרגישה כבדה מאוד. אני בת 20 וכמעט כל חיי הייתי עד 50 קילו. היום אני שוקלת 58 ולא נעים לי. אני הפסקתי לעשות ספורט. וגם כשעשיתי הליכות של 4 קמ 3 פעמים בשבוע, הרשתי לעצמי לאכול שטויות ולא ירדתי בכלל במשקל. מה אני עושה לא נכון? מה יקרה אם אני אתחיל לאכול ארוחות בוקר מלאות? ולמה אני עולה או נשארת במשקל כשאני אוכלת כלכך מעט? תודה.

11/03/2016 | 09:58 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יש לי שאלות לגבי מה שקורה לך, כדי שאוכל לענות לך יותר טוב. האם את עולה במשקל כל הזמן, או שעלית ואת לא יורדת? למה את מתכוונת בעלייה במשקל ? כמה זמן לקח לך להגיע מ50 ק"ג ל 58ק"ג? מה הגובה שלך? הירידה הדרסטית במשקל עקב מצב רפואי, כמה ירדת, בכמה זמן, מתי זה קרה, מאיזה משקל לאיזה משקל? כשאת אומרת ששקלת 50 ק"ג כל חייך, את מאד צעירה, לאיזה תקופת גיל את מתייחסת? מחזור, האם יש לך מחזור סדיר? השאלות האלה נועדו לקבל תמונה יותר ברורה כדי שאוכל לענות לך על שאלתך. אשמח לשמוע ממך

11/03/2016 | 15:52 | מאת: מורן

אני נשקלת כל שבוע, אני עולה חצי קילו שבוע אחד או נשארת במשקל שבוע אחריי. אני עולה בכמה מאות גרמים בדרכ. תוך שנה בערך הגעתי מ52 קילו ל58 קילו כי הייתי במסגרת עבודה בגן ילדים בה אכלתי רק שטויות ועליתי. אני גובה 1.63. בגיל 16 ירדתי דרסטית במשקל מ47 קילו ל40 קילו תוך 3 ימים.. נכנסתי לתוכנית אשפוז להשמנה שם עליתי למשקל 50 קילו. כעבור שנה וחצי תוך חצי שנה שוב ירדתי למשקל 40 קילו עקב המצב הבריאותי ושוב נכנסתי לתוכנית האשפוז הזו ושם השמנתי ל52 קילו. מאז שאני בת 14 אני שקלתי 47/50 קילו. עד בעצם לירידה הדרסטית בגיל 16. כל חיי לא הייתי מעל 50 קילו ובגלל זה אני מודאגת. המחזור סדיר, אני על גלולות של מחזור פעם ב3 חודשים. אבל אני על הגלולות האלה כבר 3 שנים ולא ניראה לי שזה הגורם להשמנה. ויש לציין שאני שותה קולה איזה 4 כוסות ביום. אולי בגלל זה?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה