מידע על ספירולינה כטבליות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/02/2016 | 11:03 | מאת: רני

היי לילי / נדיה. רציתי לדעת האם ספירולינה בצורת טבליות מועילה? איך בדיוק היא מועילה? וכמה צריך לנטול? וכמובן-האם יש סייגים? תופעות לוואי וכו'. תודה רבה :-)

18/02/2016 | 09:56 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אצת הספירולינה "תפסה תאוצה" ויש לה שיווק רב. היות ומדובר באצה, השאלות שצריכות להשאל הן לגבי כמות היוד והמלח שיש בה. אם אתה לוקח אותה ככדור , ושוב חשוב לדעת לאיזו מטרה, ואם אין לך בעיות בריאותיות, מדובר בתוסף תזונתי. כמו כל תוסף, צריך לדעת לשם מה לוקחים אותו.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה