עליתי מהבוקר 3 קילו - בא לי למות!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/02/2016 | 21:26 | מאת: שירן

יוומן אכילה: 7:00 - לחמנייה ארוכה סלט חצילים במיונז וטחינה עם חומוס 7:30 - פרוסת עוגת אגוזים 200 גרם 200 גרם עוגיות במשקל - עוגיית ריבת חלב, עוגיות שוקולד, עוגיות תמרים 8:30 - כוס שוקו חם מאבקת שוקולית עם חלב 3% 10:30 - ביצה קשה טונה תירס סלט המושבה עם חסה רוטב שמן זית 11:00 - חפיסת שוקולד עם אגוזים 100 גרם עוגת שוקולד ביסקוויטים 100 גרם 12:00 - כוס חלב 3% 13:30 - 6 פרוסות לחם דגנים מהשקית 15:30 - 4 בורקס גבינה 6 עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות עגולות מדוע עליתי מהבוקר 3 קילו במשקל במה טעיתי?

02/02/2016 | 16:41 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

השאלה שלך רחבה, ולא קשורה למה שאת אוכלת כמו שהיא קשורה לאיך ולמה שקורה לך עם האוכל. את מתארת כאן איזו שהיא בעייה שקשורה לדחפים לאכילה, בלי קשר לרעב או שובע, אלא מונעת ממקום אחר. אפשר לעזור לך לפתור את הבעייה , ולשקם את האכילה שלך. אם באמת חשוב לך לקבל תשובה, אנא פני לטיפול תזונתי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה