האם אני אוכלת מספיק / נכון על מנת לרדת במשקל ייאוש

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/01/2016 | 12:15 | מאת: מאיה

שלום , אני עושה דיאטה של חלי ממן של 1200 קלוריות ביום כאשר אני בת 34 1.73 שוקלת 68\, מטרתי לרזות 4 קילו . אני מתאמנת מבחינת ספורט פעם בשבוע אירובי ובטן -36 דקות, פעמיים בשבוע עיצוב של 50 דקות כל שיעור ועוד אימון כח של 35 דקות . האם אני ארד , כאשר אני אוכלת 6 ארוחות ביום ואם לא , מה נכון לי לעשות מבחינת תזונה שכןן אני לא רואה שאני מרזה למרות הפעילות הספורטיבית והתזונה: ארוחת בוקר- מנת פחמימה +מנת חלבון ארוחת ביניים - פרי + אקטיביה ארוחת צהריים + פחמימה+ שומן+ חלבון בשר+ירקותך ארוחת ביניים -פרי + מנת פחמימה עד 100 קלוריות ארוחת ערב - פחמימה+ מנה וחצי של חלבון + שומן +ירקות ארוחת לילה - חלבון + פרי . אודה לתשובתך. מרגישה כבר מיואשת שכן תמיד שמרתי על התזונה אך משום מה לא מורידה במשקל. אולי הגוף שלי כבר רגיל לאכול קצת

31/01/2016 | 12:58 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אין לי איך לענות לך על השאלה. לכאורה, קבלתי ממך את כל הפרטים שאני צריכה. אבל אם את עושה דיאטה של חלי ממן, את צריכה להפנות אליה את השאלה. אני לא מבינה למה בחורה רזה כמוך, רוצה לרדת עוד ומוכנה כלכך לסבול בשביל זה? האם לא כדאי להתסכל על איך שאת אוכלת בלי דיאטה, לפני שאת מחליטה ל"חתוך" באוכל, ולראות אם אין דרך אחרת? את מדברת על 4 ק"ג שמעצבנים אותך, אסטטתית. כמה את מוכנה לסבול כדי לרדת אותם? והאם , תוכלי לשמור על הירידה, אחרי הדיאטה? יש פה שאלות מורכבות של אכילה ואיכות חיים. לא רק של משקל ודיאטות. נשמח לדבר איתך בהרחבה על הנושא, אם תהיי מוכנה להפסיק לספור קלוריות. מה דעתך?

03/02/2016 | 09:00 | מאת: מאיה

שלום, נראה לי תחילה טעיתי בפורום, אני חס וחלילה ללא הפרעות אכילה. כל היום הייתי בחורה רזה /ממוצעת ותמיד אכלתי נכון פרט לימי שישי ושבת שהרשיתי לעצמי יותר. אני עושה דיאטה של חלי ממן עצמאית ללא השתתפות בסדנה עצמה רק על פי התפריט שלה. אמא שלי אצלה בסדנה. אין לי בעיה עם ה4 קילו הנותרים אלא יותר עם העובדה שחזרתי לאחר חופשת לידה שלישית עם 4 קילו פחות ומאז אני רק אוכלת נכון יותר ומתאמנת יותר ומשום מה לא רק שלא מורידה במשקל אלא גם מעלה ואני לא מבינה מדוע. איך אם אני עושה תזונה ומתאמנת לפחות 3 פעמים בשבוע אני מעלה במשקל ובהיקפים . פשוט זה מטריף איך במקום לשמור על המצב הקיים או להוריד בהיקפים וכן במשקל אני מעלה. ובדקתי את בלוטת התריס והכל תקין

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה