בבקשה תעשי לי ניתוח של יומן אכילה של 6 ימים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/01/2016 | 22:01 | מאת: מיטל

יומן אכילה: 6/1 - יום רביעי סלט ירקות 100 גרם טחינה רוטב שמן זית ולימון משקה דנכול רוטב אלף האיים 7/1 - יום חמישי סלט ירקות 100 גרם טחינה ברוקולי משקה דנכול רוטב אלף האיים 8/1 - יום שישי 4 פריכיות כוסמת 15 עגבניות שרי חתיכת עוגת שוקולד חתיכת לחם 100 גרם חלבה וניל אלפחורס עוגיית תמרים עוגיית אגוזים 2 עוגיות פלורנטין שוקולד רוגלעך עוגיית חלבה פרוסת עוגת שמרים שוקולד פרוסת עוגת שטרודל תפוחים פרוסת רולדת תמרים פרוסת רולדת גבינה 200 גרם אורז צהוב עם שמיר תפוחי אדמה שניצל קובה פרגיות יום שבת 2 פיתות חומוס לחמניית חלה ביצה קשה סלט ירקות סלט כרוב אדום במיונז מטבוחה בייגלה 2 פריכיות כוסמת יום ראשון הכי גרוע בגלל העצבים של יום שישי שזללתי קמתי בבוקר יום ראשון עם תאבון חזק!!! סלט ירקות רוטב אלף האיים חומוס סלט כרוב אדום במיונז 2 פיתות לחמנייה פריכיות ריזוטו 100 גרם 100 גרם שוקולד פקאן ושוקולד שקד 150 גרם רצועות הדר בשוקולד לחמניית דגנים גדולה עוגות במשקל 200 גרם עוגיות במשקל ואחר כך הרגשתי כל כך רע שבא לי להקיא ולא הקאתי!!! צרבת והרגשה רעה!!! צרבת חזקה ביותר הייתה לי!!! והיום בבוקר שתיתי כוס סחלב חם כוס חלב בטעם וניל כוס משקה שקדים פלפל אדום עגבנייה מלפפון 10 פריכיות דגנים וקופסא שלמה של קוטג' 1 אחוז וגבינת סימפוניה ועכשיו עליתי על המשקל וראיתי שעליתי מיום חמישי 3 קילו אני כל כך רציתי לרדת במשקל השבוע ביום רביעי חמישי עשיתי דיאטה והתחייבתי לאכול בריא ולא לגעת בבצקים ובשוקולדים ובמתוקים ולא עמדתי ביעד שהצבתי לי. נכשלתי אני כישלון!!!!!!! אני אפס אני לא יודעת מה לאכול מחר רק מפחיד אותי לחשוב על האוכל אני פוחדת מאוד זה שולט בי זה לא בשליטתי הבורקסים האלה!!! איך אני ארד ככה במשקל??? אני נראית כמו חבית שמנה הלוואי שהייתי יכולה להקיא את כל האוכל אחרי שאני אוכלת אבל הבעייה שאני לא מקיאה בכלל איזה כיף למי שמקיאה את האוכל ככה היא לא משמינה.

12/01/2016 | 16:04 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

את מצמצת ומרעיבה את עצמך. ולכן את לא יכולה לעמוד בזה פיזיולוגית וגם נפשית, ולכן יש לך בולמוס אכילה. אין פה מה להכנס לניתוח תזונתי, כי כל עוד לא תייצבי את האכילה שלך, ותשקמי את עצמך מדיאטות, את תמשיכי להרעיב את עצמך , ותמצאי את עצמך מול בולמוס אכילה שאין לך שליטה עליו. את נמצאת במעגל קסמים כבר הרבה זמן. ולכן, ללא טיפול תזונתי מתאים, לא אוכל לעזור לך לצאת מזה. הפורום יכול לתת לך כיווני חשיבה, אבל לא טיפול מקיף שיעזור לך לפתור את מעגל הדיאטות והבולמוסים.גם המשקל, יתייצב אם תייצבי את האכילה. אי אפשר לטפל בבמשקל מבלי לאכול. ואת מפחדת לאכול, כי את מפחדת לעלות במשקל. ואת אוכלת לפי מה המספרים על המשקל אומרים ולא לפי הצרכים הפיזיולוגיים ו/או הרגשיים שלך.אני גם לא יודעת, אם מציאותית יש לך בעייה של עודף משקל. מה שאני כן יודעת, שאם חשוב לך לצאת מהמצב שאת נמצאת בו, שנשמע כמו הפרעת אכילה לא מטופלת, הגיע הזמן לפנות לטיפול מקצועי. הקריאה שלך לעזרה נשמעת היטב.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה