שווארמה קלוריות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/01/2016 | 20:02 | מאת: נטע

שלום רציתי לדעת כמה קלוריות יש ב 100 גרם שווארמה הודו מוכנה ממסעדה (ללא שומן ). תודה

10/01/2016 | 11:13 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

חשוב לאכול את מה שאנחנו אוהבים, בכמות שמתאימה לרעב באותה ארוחה. אם אוכלים לשובע, ולא מעבר לכך, זה לא משנה כמה שווארמה יש במנה, 100 גרם או 300 גרם. כי השובע , יגדיר לך את הכמות מזון שאת צריכה לאותה ארוחה. כשמתחילים לאכול לפי כמה קלוריות יש במנה, יש כמה אפשרויות: לאכול פחות מדי, לאכול יותר מדי או במקרה, לאכול בצורה שמספקת את הרעב. לכן לא כדאי להחליט מראש כמה קלוריות לאכול. אבל לשאלתך : ב100 גרם שווארמה יש כ 155 קלוריות

10/01/2016 | 13:20 | מאת: נטע

בהריון מתקדם ועם בחילות אז לא ממש מתלהבת ממאכלים כרגע אבל מתגרה כשאנשים אוכלים לידי ורוצה לאכול בשר הודו שיעלה קצת את הברזל. אני מקווה ששווארמה זה מספיק טוב ויותר מועיל ממזיק במקרה שלי (לא מוסיפה חומוס או ציפס). המטרה היא לקנות בחמגשית ואז לשים כמות מדודה בפיתה כי חשוב לי בכל זאת לשמור על תפריט מבוקר...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה