יום שישי השחור וההורס את המשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/01/2016 | 14:23 | מאת: מיטל

יומן אכילה: 6/1 - יום רביעי סלט ירקות 100 גרם טחינה רוטב שמן זית ולימון משקה דנכול רוטב אלף האיים 7/1 - יום חמישי סלט ירקות 100 גרם טחינה ברוקולי משקה דנכול רוטב אלף האיים 8/1 - יום שישי 4 פריכיות כוסמת 15 עגבניות שרי חתיכת עוגת שוקולד חתיכת לחם 100 גרם חלבה וניל אלפחורס עוגיית תמרים עוגיית אגוזים 2 עוגיות פלורנטין שוקולד רוגלעך עוגיית חלבה פרוסת עוגת שמרים שוקולד פרוסת עוגת שטרודל תפוחים פרוסת רולדת תמרים פרוסת רולדת גבינה 200 גרם אורז צהוב עם שמיר תפוחי אדמה שניצל קובה פרגיות עליתי מהבוקר 2.5 קילו רק היום!!!!!!!!!!!!!!! בא לי למות!!!!!!!!! האם היום עשיתי נזק בלתי הפיך בכמויות האוכל העצומות שאכלתי היום???

10/01/2016 | 11:07 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

עניתי לך בהרחבה בשאלה הקודמת. את מתארת התקף אכילה קשה וכואב. והוא בא אחרי יומיים של צמצום קשה והרעבה.כדי לצאת ממעגל הדיאטות והבולמוסים, את צריכה טיפול. דיאטה היא לא התשובה. טיפים בפורום הם גם לא התשובה. את מוזמנת ליצור אתנו קשר ,לתאם פגישת הכרות ללא תשלום או התחייבות, כדי שנוכל להבין ולהפנות אותך לטיפול הנכון ביותר עבורך.יש פתרונות!

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה