שאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/11/2015 | 13:57 | מאת: לימור

שלום זה נכון שבזמן שאוכלים יש כמות מסויימת שפחמימות שמומלץ לא לעבור כי אז הגוף יפרש את העודף שאוכלים באות הארוחה (אבל לא מרגישים מפוצצים) לשומן? אם זה כך-אז גם במידה ואכלתי יותר פחמימות (שוב,לא הגעתי אבל לרמה של פיצוץ בבטן) אז הגוף יאזן את זה למשך היום? פשוט שמעתי שזה לא עובד ככה...זה נכון?

25/11/2015 | 16:49 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

מכל אבות המזון. אם אכלת בארוחה מסויימת יותר ממה שצריך, סביר שבארוחה הבאה שלך תאזני את זה ללא משים. בחברת השפע, קצת איבדנו את התחושות למה שחסר לנו ברגע מסויים. אבל לאורך זמן זה מתבטא. למשל: אם אוכלים הרבה פחמימות פתאום יש חשקים למרקמים אחרים או טעמים אחרים. האיזונים נעשים לאורך זמן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה