ניצול שומן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/11/2015 | 13:55 | מאת: שלומי

שלום רב, מדוע אם יש עודף משקל גדול הגוף לא לוקח את האנרגיה שהוא צריך מהשומנים-ואז עפ ההגיון אנשים בעלי משקל עודף גדל כמעט ולא יהיו רעבים למשך כל היום כי הגוף מנצל את המאגרים שיש לו כבר?

25/11/2015 | 16:46 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

גם את אתה רזה , וגם אם אתה בעודף משקל. הגוף שלנו בראש ובראשונה, שואף לשמור על איזון. כך שלמעשה, יש התנגדות פיזיולוגית לירידה במשקל. כלומר, מבחינה השרדותית, הגוף רוצה לשמר את המשקל הקיים, גם אם הוא עודף. ואת רקמת השומן, הוא יפרק רק באין ברירה. אנשים בעודף משקל, למעשה זקוקים ליותר אנרגיה מאשר אנשים במשקל תקין. אנשים בעודף משקל, מוציאים יותר אנרגיה בפעולות רגילות כמו הליכה או קימה מאנשים רזים. ולכן גם צרכי האנרגיה שלהם יותר גדולים. ואז, הם לא יכולים פשוט לשרוף יותר שומן, כפי שאתה מציע. כי הגוף שומר קודם כל על הקיים.

29/11/2015 | 12:36 | מאת: שלומי

אז איך בסופו של דבר הגוף כן מוריד ברקמת השומן אם הוא שומר על המצב הקיים לרוב? בייחוד בגישה של הקשבה לרעב ושובע...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה