מיואשת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/11/2015 | 12:58 | מאת: שירה

שלום לפורום הרזיה ללא דיאטה אני שירה, בת 27 וחצי רוב חיי הייתי עגלגלה לא הייתי שמנה אף פעם אבל גם אף פעם לא רזה אני שוקלת 60 קג על גובה של 165 זהו המשקל שלי רוב חיי מאז שאני זוכרת את עצמי אני נאבקת במשקל ותמיד רוצה להיות רזה יותר החלום שלי לשקול 50-53 אני רק פעם אחת בחיי שקלתי כך וזה היה סבל רב הגוף שלי לא אוהב את המשקל הזה אוסיף ואציין שאורח החיים שלי בריא (אפילו מאוד) אני עוסקת בתחום הפעילות גופנית כך שזו שגרת חיי מקפידה לאכול מזון בריא ביותר, רוא פוד, סופר פוד והמון ירקות ופירות אני מסתכלת על עמיתי לעבודה שצורכים על בסיס קבוע ממתקים אוכל מתועש וקפאין והם הרבה יותר רזים ממני זה ממש מתסכל האם זוהי גנטיקה ועליי להשלים עם העובדה שזה המשקל או שאפשר לעשות משהו ולשנות את המצב ? תודה נ.ב מבחינת מזון הייתי אצל הרבה נטורופתים ואני מאוד בקיאה בנושא כך שהבעיה לא שם

22/11/2015 | 09:34 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שירה יקרה, המשקל שלך רזה ותקין. הצורך שלך לראות מספרים יותר נמוכים על המשקל, הם לא הסיפור כאן. הרי בעצמך אמרת שירדת וסבלת.את נותנת לחתיכת מתכת- המשקל, לנהל את חייך. את אומרת שאת אוכלת טוב, ושהאוכל הוא לא הנושא. אני חושבת שכדאי שתפני לטיפול כדי לראות מה באמת מעסיק ומטריד אותך. כלומר, למה את כלכך צריכה לרדת במשקל? אני לא מתיימרת לנתח אותך או להיות פסיכולוגית, אבל פיסיולוגית, אין סיבה ל"התעסק" עם משקל הגוף שלך. קשה לך לשנות אותו, כי את במשקל רזה, תקין ובריא. אז אני חושבת שהגיע הזמן להניח למספרים על המשקל, ולבדוק איך אפשר להפסיק להתעסק עם משקל ולהתמקד בדברים אחרים. וכן , לדעתי זה הזמן להשלים עם המשקל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה