שומנים??????.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/11/2015 | 21:53 | מאת: דנה

אני בן 26. בריא. אין במשפחה רקע של מחלות או שומנים. להלן התוצאות של בדיקות הדם שלי: GLUCOSE = 88 mg/dl CHOLESTEROL = 295.7 mg/dl TRIGLYCERIDES = 276 mg/dl CHOLESTEROL- HDL = 49 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc = 191.4 mg/dl NON-HDL_CHOLESTEROL = 247 mg/dl GOT (AST) = 40 U/L GPT (ALT) = 68 U/L GGT = 80 U/L על מה מעידות התוצאות?

19/11/2015 | 11:36 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

צריך לעבור עם הרופא. יש אפשרות לעשות עבודה תזונתית כדי לשפר אותן. מצד שני, אם התוצאות מפתיעות, כדי לחזור עליהן. בכל מקרה, לפני התערבות כזו או אחרת, גם לשנות תזונה זו התערבות, כדאי לחזור לרופא להתייעצות ולהבין את התוצאות. בנוסף צריך לדעת, שתוצאות כאלה ,יכולות להתקבל אצל אנשים רזים שלא אוכלים מספיק. לדוגמא, אם מישהו לא אוכל מספיק שומנים בתפריט, הגוף נכנס ללחץ, והכבד מתחיל לייצר יותר כולסטרול. כך שכולסטרול גבוה הוא לפעמים גם תוצאה של אכילה מועטה .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה