שאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/11/2015 | 14:16 | מאת: לירון

שלום רב, אפשר לדעת בבקשה מדוע מתוקים או לחם לבן לא משביעים לאורך שעות גם אם אוכלים כמות גדולה מהם,ונוצר רעב אחרי שעות בלבד? האם זה בגלל שהם מתעקלים מהר בקיבה? למה הגוף לא יכול לאזן את הכמות הקלורית שלו לבד,גם אם אוכלים רק מתוקים?

15/11/2015 | 09:03 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הן לא נשארות בגוף הרבה זמן. מקסימום שעתיים. כדי לשבוע , צריך לאכול גם פחמימות גם חלבונים וגם שומן.את כל אבות המזון. גם אם את אוכלת "מספיק" קלוריות מפחמימות ,לגוף יהיו חסרים מרכיבים חיוניים נוספים כמו חלבון ושומן, והוא יבקש אותם. בלי קשר לכמות הקלוריות הנצרכת.לכן כשסופרים קלוריות, ולא מתייחסים לערך התזונתי של המזונות, כלומר ממה המזונות מורכבים, לא מגיעים לשובע.ויש רצון וצורך לאכול עוד. אני מקווה שזה עונה לך על השאלה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה