מרק עוף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/10/2015 | 18:39 | מאת: דנה

שלום, אני מכינה מרק מעוף שלם (1.300), (500 גרם) בשר כבש , 100 גרם מכל סוג - כוסברה בזיליקום שמיר ופטרוזיליה , ליטר וחצי מים . מסננת ושותה רק את הנוזלים בתוספת העלים (ללא העוף או הבשר) ולפעמים צח ללא תוספות. כמה קלוריות ושומן יש בכוס ספל ציר מרק כזה לא כולל העלים?(שותה כמות של ליטר וחצי ממנו ביום) ידע לי שזה המון שומן ואני קצת חוששת שזה לא מתאים להרזיה.

21/10/2015 | 17:03 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

למה את לא אוכלת גם את הבשר? המרק הזה הוא כמו שתייה. אני לא יודעת למה את רוצה לתת לזה מספר קלורי. זו לא ארוחה מלאה. ואי אפשר להתייחס למרק הזה בתור ארוחה שכן את שותה רק את הנוזלים. כך, שכמות הקלוריות שיש במרק לא רלוונטית. ואם להתייחס לרצון לרזות, אז גם כששותים שותים לרוויה ולא לפי מספר קלוריות. גם כשאוכלים אוכלים לשובע, ולא לפי מספר קלוריות. למה? כי לגוף יש את ה"קלורימטר" שלו . רעב ושובע הם הגבול לכמויות שאנחנו צריכים לאכול. אני לא יודעת למה את מכוונת, ואני מאד מקווה שיש גם אוכל ביום שלך ולא רק מים טעימים של מרק. אין אוכל שמתאים להרזייה. זה מיתוס. כל אוכל יכול להתאים להרזייה. אם את רוצה שאתייחס למה שאת אוכלת, ולרצון שלך לדיאטה אז אני צריכה יותר פרטים. גיל, גובה, משקל, ומה את אוכלת ביום, תהיה התחלה טובה לשיחה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה