הרזייה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/10/2015 | 12:49 | מאת: פורת יוסף

בן 64 משקל 105 גובה 175 שהייתי צעיר ורזה מאוד שקלתי 79 ק"ג אמרו לי שיש לי עצמות רחבות וכבדות רוצה להוריד 20 ק"ג ואני לא מצליח נייתי מספר דייאטות ללא הצלחה בנתיים התגלה שיש לי סוכרת מסוג 2 אך מאוזנת ומטופלת מבקש עזרה

18/10/2015 | 15:41 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אין ספק שתרוויח משינוי בהרגלי אכילה וירידה במשקל. כדי לעשות שינוי במדדים, המחקר הוכיח שצריך לרדת בין 5-7% ממשקל הגוף. אז נראה לי שכמטרה ראשונה, תציב לך ירידה של כ 6 ק"ג. בלי קשר לירידה במשקל, שינוי הרגלי האכילה שלך הכרחיים בשביל לשמור על האיזון של הסכרת. אין באפשרותי לתת לך ייעוץ בפורום. אתה יכול לפנות למכון הסכרת בקופ"ח אליה אתה שייך ולבקש פגישה עם דיאטנית, או לחליפין לקבוע איתי פגישת ייעוץ ללא תשלום או התחייבות, כדי לבחור איפה אתה רוצה לקבל עזרה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה