הקטנת היקפים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/08/2015 | 01:59 | מאת: אדי

מתאמת 5 פעמים בשבוע אימוני אירובי , פונקציונלי, משקולות שרירים והכל. אוכלת תפריט מסודר של 1,200 ביום. אני מאוד אוהבת את הגוף שלי הוא מחוטב ומעוצב, אבל יש בעיה שהייתי רוצה להקטין אותו עוד- כלומר- רגליים וידיים יותר רזות, ישבן יותר קטן,? איך עושים את זה? על מה לעבוד ולהקפיד מבחינת התזונה והאימונים? יותר ריצות ישפיעו על ההיקפים?? תודה רבה

09/08/2015 | 12:05 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אם את אוהבת את הגוף שלך כמו שהוא, בשביל מה הצורך לשנות אותו? תהני מהגוף שלך כמו שהוא.ההתעסקות המוגברת באיך להמשיך לשנות אותו לא תוביל אותך לשום מקום טוב.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה