דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/07/2015 | 23:50 | מאת: הילה

שלום לפני ארבע שנים בערך ירדתי 40 קילו עם מעט מאוד אוכל וכמעט ללא ספורט בכלל מידי פעם קפיצה בחבל פעם בשבוע או שבועיים, הירידה הייתה מהירה מאוד ומוצקה ללא עור עודך ללא צלוליטיס וכמעט ללא סימנים גם כשהייתי שמנה הייתי ממש מוצקה. שמרתי על המשקל די הרבה זמן עד שנכנסתי להריון ומשם העלתי 20 קילו בהריון ואחריו המשכתי לעלות במשקל כרגע יש לי 26 קילו עודף העניין הוא שהמשקל לא מפיע לי כמו הדלדול שרירים שנהיה לי בגוף ממש חלקים של בשר שתלוייום וקופצים מצד לצד בירייכים בבטן ובזרועות במיוחד והציצי נמצא במרכז הבטן, העניין הוא שזה אמור לקרות בהרזיה ולי זה קרה להפך כשהשמנתי בחזרה זה עד כדאי כך קיצוני שהרופא שלי חשב שיש לי מחלה ניורולוגית שנשללה ,ממה זה קרה האם תהיה דרך חזרה יש מלא חורים וצלוליטיס הכל בהגזמה אפילו הסנטר שחי מדלדל אני רק בת 29 לא מובן לי מה הולך פה כשאני מרימה את הזרועות זה נראה כמו אחת שהורידה 200 קילו עם עור עודף של עשרות סנטימטרים... חשוב לציין שאני לא קיצונית אפילו רופאת המשפחה שלי קצת הממומה,אשמח להסבר

27/07/2015 | 13:45 | מאת: לילי רוזן

הילה שלום, לצערי גם לי אין הסבר לתופעה שאת מתארת, אני חושבת שאולי כדאי להתיעץ עם מומחים מתחום הפלסטיקה, אולי למנתחים פלסטיים העובדים עם אנשים שירדו במשקל לאחר ניתוחים בריאטריים יהיה הסבר לתופעה ואולי גם יוכלו להציע דרך לפתרון

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה