מתוסכלת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/07/2015 | 18:32 | מאת: אפי

בשנה האחרונה עליתי כשמונה קילו ללא סיבה נראית לעין ובלי יכולת לרדת, בעבר שאלתי פה ויעצת לעשות בדיקת דם. השבוע התברר שיש לי תת פעילות של בלוטת התריס והתחלתי לקחת כדור. השאלה שלי: האם הכדור יעזור להוריד במשקל? כמה זמן זה יקח? מה אני צריכה לעשות כדי לרדת וכמה שיותר מהר!

17/07/2015 | 08:52 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תת פעילות בלוטת התריס יכולה לגרום לעלייה במשקל, לא מוסברת. מצאת את הגורם לעלייה במשקל, ואת מקבלת טיפול מתאים. הכדור שאת מקבלת אמור להסדיר את פעילות בלוטת התריס. אז אם תת הפעילות היא הסיבה לעלייה במשקל, אז ברור שעם הסדרת הבלוטה, גם המשקל יסתדר. זה ייקח את הזמן שזה ייקח. לקח לגוף שלך שנה לעלות. זה לא בהכרח אומר שייקח לו שנה לרדת, אבל לא הייתי מנסה לזרז את התהליך ולא הייתי מתחילה לחפש דיאטות שונות שיכולות לגרום בעצמן לבעייה בפעילות בלוטת התריס. אנשים לא מודעים לכך, ששנים של דיאטות יכולות לשבש את פעילות בלוטת התריס. אני מציעה לך, לתת לגוף שלך לחזור לאיזון משקלי בקצב שלו. אני מבינה שזה מתסכל, אבל אין שום סיבה שהגוף שלך לא יגיב בירידה במשקל, בלי לעשות שינויים באכילה. תחשבי על זה, עלית במשקל מבלי לעשות שינוי בהרגלי האכילה שלך. אז את תרדי במשקל באותה הצורה, כאשר בלוטת התריס תהיה מאוזנת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה