היפנוזה והרזיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/07/2015 | 21:15 | מאת: תמר

שלום בשנה האחרונה התעייפתי מהדיאטות שמעתי שיש הרזיה באמצעות היפנוזה מה דעתכם?

13/07/2015 | 11:56 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תהליך כזה בהחלט יכול לעזור. אבל היפנוזה לא פותרת ירידה במשקל ושינוי בהרגלי אכילה. אני מבינה את הרצון למצוא את פתרון הקסם.ודיאטות כמו שאת יודעת ,וגם המחקר כבר מראה את זה, לאורך זמן לא עובדות. הסיבה היא פשוטה, כשהדיאטה מונעת אוכלת וגורמת לך לרעב וחוסר סיפוק ממה שאת אוכלת, ברגע שאת מפסיקה אותה כל ההשיגים נעלמים. ומהמקום הזה, אם תשתמשי בליווי של היפנוזה, כדי לשקם את האכילה שלך חזרה למקום של אכילה מרעב ועצירה בשובע, לאכול מבלי לפחד, את כל המאכלים הקיימים, תוכלי להרוויח חזרה את היכולת לאכול, לרדת ( לאט לאט) במשקל, ולשמור על משקל תקין לאורך זמן. את מוזמנת לפנות אליי ולהתייעץ בעניין כדי להתקדם עם הרעיון הזה, ללא מחויבות וללא תשלום.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה