לא הבנת אותי!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/07/2015 | 22:19 | מאת: מאיה

בת 26 שנה שעברה BMI=15.6 קרה אסון - עליתי השנה 8 קילו במשקל!!! בשנה שעברה שקלתי 8 קילו יותר!!! בתקופה האחרונה אני אוכלת ללא הפסקה מלא מלא כל הזמן!!! עוגות,עוגיות,בורקסים,שוקולדים,לחמים,בצקים - בלי הפסקה אני לא מצליחה עכשיו לרדת במשקל! אני כל כך השמנתי הבטן שלי עכשיו שמנה כמו בלון ונפוחה כרס ענקי היקף הבטן שלי עכשיו = 98 ס"מ הבטן שלי כל כך התנפחה בגלל הבורקסים שאני כל היום אוכלת. איך אפשר להוריד את ה- 8 קילו שהעלתי השנה??? עכשיו BMI = 19

10/07/2015 | 08:55 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הבנתי אותך מצויין, רק שהיות ואת לא מטופלת (לפי מה שאת כותבת נשמע שאת לא מטופלת) את לא מסוגלת לשנות את החשיבה שלך לגבי אוכל ולכן גם לא את התנהגות האכילה שלך. היית בתת תזונה. עלית 8 ק"ג וזה מצויין!!!! רק שאת לא יכולה לראות את זה, כי כנראה שהעלייה במשקל לא הייתה בשליטתך או במסגרת טיפולית.גם עכשיו את עדיין מאד רזה, אבל לפחות את במשקל שאפשר לדבר איתך ולעבוד איתך, ולהשאיר את הפרעת האכילה שלך מאחור. אנא ממך תפני לטיפול! הטיפול בהפרעת אכילה משלב דיאטנית, פסיכולוג/ית ופסיכיאטר/ית. יש אפשרויות טיפול רבות. אם תרצי לתאם פגישת ייעוץ והכוונה, ללא תשלום או התחייבות, אשמח לכוון אותך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה