גרעינים ופיצוחים בכלל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/06/2015 | 22:57 | מאת: לילי רוזן

חולה על גרעינים ובכלל פיצוחים אשמח מאוד לקבל אנפורמציה לא מצליחה להיגמל מזה

25/06/2015 | 08:40 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

קוראים לך גם לילי רוזן? כמו מנהלת הפורום?אם לא , תשני את שמך בפורום בבקשה. קשה ל"הפסיק" לאכול פיצוחים וגרעינים כי הם כיפיים ונשנוש נחמד.יש בהם שומנים חיוניים ולפעמים גם חלבון, בחלקם יש סידן ובכלל - כחלק מהתזונה, זה לא דבר רע בכלל.אם את מתקשה להגביל את עצמך בכמות, ואני מניחה שעל זה מדובר, יש לך כמה אפשרויות: 1) לקנות במשקל, וכך תדעי כמה את אוכלת 2) לאכול מתוך צלחת, בלי לקחת תוספות,וגם כך תגדירי את הכמות?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה