מעוניינת לקבל פרטים..

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/05/2015 | 16:23 | מאת: שיר

שלום, ברצוני לקבל פרטים אודות שיטת הרזייה ללא דיאטה, לאחר שהבנתי שדיאטה זאת לא הדרך ואינה מחזיקה מעמד לאורך זמן.. נמאס לי מהתעסקות בכמויות ובשקילה של מאכלים, אני מאמינה כי יש דרך אחרת ולא יכול להיות שכל היום צריך לספור קלוריות ולמדוד, היתכן שאני צודקת? אשמח לדעת איך יוצרים קשר ומקבלים פרטים .בתודה,שיר

17/05/2015 | 14:56 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ואת צודקת שכדי לרדת במשקל ולשמור על משקל רזה ותקין לאורך זמן יש דרך אחרת. הגוף שלנו נותן לנו סימנים פיזיים ברורים, מתי לאכול ובעיקר מתי להפסיק. אפשר לאכול הכל ולרדת במשקל. אבל צריך לדעת לזהות את הרעב, בשביל לדעת מתי לאכול, ולזהות את השובע- בשביל לדעת מתי להפסיק לאכול. זה לא קשור לכמה אוכל יש בצלחת, אם האוכל טעים, אם שלמנו על המנה. הגוף שלנו יודע לזהות מתי מספיק. אבל "הראש" שלנו הרבה פעמים מחליט אחרת, מה שגורם לאכילת יתר. ואכילת יתר גורמת להשמנה. אכילת יתר יכולה להתבטא בהרבה צורות אכילה. אשמח לפגוש אותך ולשמוע את הסיפור שלך. ומשם נדע איך להמשיך. את יכולה לתאם פגישה דרך כפתור ה "תאמו תור", או להתקשר אלינו לתאם פגישה ראשונה לא מחייבת וללא תשלום , למספר 036869997 , תשאירי פרטים וניצור איתך קשר.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה