יש לי הפרעת אכילה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/05/2015 | 14:26 | מאת: מבולבלת

בזמן האחרון התחלתי להוריד את הכמויות שאני אוכלת משמעותית,ירדתי ל1000 קלוריות ביום במשך כמה חודשים,עכשיו אני צמה כמה ימים בשבוע (לפעמים 24 שעות לפעים 48) ובשאר הימים אוכלת בין 300-800 קלוריות. אני בת 16, הרבה אומרים שרזיתי אבל אני רואה את עצמי כמאוד שמנה(אני לא נשקלת זה מרתיע אותי מאוד) אחרי כל דבר שאני אוכלת יש לי רגשות אשם אבל למרות שאומרים לי שיש לי הפרעות אכילה אני לא מוכנה לקבל את זה מפני שהצומות שלי הם מאוד קצרים,אני לא מגיע למספר גבוהה של ימים ללא אוכל. גג יומיים. בנוסף אני חלשה מאוד,מסוחררת ועצובה

14/05/2015 | 08:34 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ברור שאת מסוחחרת , חלשה ועצובה. את בסיכון של ממש.את צריכה להפסיק עם הצומות מייד, ולחזור לאכול. את בת 16, ואת פוגעת בעצמך. ואם רק המשקל מדבר אלייך כרגע, אז תדעי שאת פוגעת ביכולת שלך להשאר רזה בעתיד. את כל מה שהורדת, שאת לא רואה או מרגישה, את תעלי בחזרה. ואני מציעה לך לפנות מייד, ללא דיחוי, להורים, ולבקש מהם עזרה. את צריכה לראות אשת מקצוע במיידי.את יכולה להתחיל עם דיאטנית שתעזור לך ללמוד לאכול. אם יש לך הפרעת אכילה או לא זה לא הנושא. אבל אם תמשיכי ככה, את תגיעי לאישפוז.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה