שאלה בנוגע ל BMR

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/05/2015 | 14:34 | מאת: שלומי

לפי מחשבון ה BMR ההבדל הין הצריכה הקלורית היומית של הגוף שלי (89 המשקל הנוכחי) והמשקל שאילו אי רוצה להגיע (82-80) הוא ס"כ 100 קלוריות זה לא נשמע לי הגיוני זה אומר שאם אני מצמצם כוס קולה ביום אגיע בסוף למשקל הרצוי האם אני מפספס משהו

05/05/2015 | 15:12 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

צמצום של 100 קלוריות על בסיס יומי, יכול להביא בטווח הרחוק kשינוי במשקל, גם על הנייר וגם במציאות. אבל האם אתה אוכל כל יום בדיוק אותו הדבר? האם המשקל שלך תקין או שאתה בעודף משקל? האם צריך להסתכל על המספרים של הנוסחאות כדי לייצר שינוי או על דפוסים והתנהגות אכילה כדי להצליח לרדת במשקל?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה