אחרי כמה זמן מתעלפים?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/04/2015 | 21:05 | מאת: ...

אין ברצוני לנסות זאת,אני שואלת אך ורק מתוך סקרנות.. אחרי כמה זמן ללא מזון (או ללא שתיה) אך בעיקר מזון אפשר להתעלף? האם לאחר 5 שעות אפשר להתעלף? 9 שעות? אני יודעת שכל מקרה לגופו,אך בערך..

13/04/2015 | 10:10 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אבל לשאלה הזו , אני לא יודעת איך ומה לענות. זו שאלה שלא מובילה למקומות טובים, לדעתי.

13/04/2015 | 13:36 | מאת: ...

שיש לי חרדת עילפון,אני מפחדת מאוד לההתעלף ובגלל זה אני דואגת בקפדנות לאכול כל כמה שעות בשביל לא להגיע למצב של נפילת סוכר... אז ברצוני לדעת האם לחרדה שלי יש בסיס,אחרי כמה זמן ללא אוכל אפשר להתעלף.... האם תוכלי בבקשה לענות על שאלתי?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה