ארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/03/2015 | 20:03 | מאת: מאיה

אכלתי לארוחת בוקר 6 כדורי פלאפל פיתה 2 כפות חומוס ומיץ ענבים 500 מ"ל האם זה משמין הארוחת בוקר שאכלתי? כמה קלוריות בערך יש בארוחת בוקר שאכלתי?

29/03/2015 | 13:34 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בארוחה שאכלת יש כ 700-800 קלוריות. אני לא מבינה את השאלות שלך. האם היה לך טעים? האם שבעת? לא משמינים מקלוריות. משמינים ,כשאוכלים יותר ממה שצריכים ,בארוחה, לאורך זמן. כך שאם הארוחה הזו משמינה או לא , אני לא יודעת לענות לך. זה תלוי בהרבה דברים אחרים ולא רק ברשימות שאת כותבת כאן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה