ארוחת צהריים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/02/2015 | 14:09 | מאת: מאיה

אכלתי לארוחת צהריים 300 גרם של ספגטי מבושל עם 100% חיטת דורום של אסם - בלי שום רוטב האם זה משמין 300 גרם ספגטי? האם זה יותר מידי לארוחת צהריים? כמה קלוריות יש ב-300 גרם של ספגטי מבושל?

22/02/2015 | 16:50 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ככה? אפילו בלי שמן זית? זה היה טעים? למה לאכול ארוחה כלכך "לבנה"? אז אכלת רק פחמימות, ואני בטוחה שאחרי שעתיים כבר נהיית רעבה עוד פעם, כי פחמימות מתעכלות ונשרפות יחסית מהר. הכמות היא לא הנקודה. האיכות התזונתית של המנה היא החשובה. בפעם הבאה , שאת אוכלת פסטה, תדאגי שיהיה בה חלבון כמו גבינה או בשר ואיזה שהוא רוטב. ואז הארוחה תהיה מאוזנת. לשאלה אם הארוחה משמינה או לא, אין אוכל משמין. האוכל משמין רק אם אוכלים כמות גדולה מדי בארוחות , בצורה רציפה ולאורך זמן. ומה שקובע אם אכלת מתאים,זו תחושת השובע בארוחה ובכל ארוחה. כך שאין לי תשובה בשבילך לנושא האם הארוחה משמינה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה