האם יש אופציה לרשום פה מה אני אוכלת ולקבל פידבק?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/02/2015 | 17:13 | מאת: לירון

לאחרונה התחלתי לרשום ולתעד את הארוחות שלי האם אפשר לרשום פה דוגמה של יום או יומיים ולקבל הערות / הארות , מקומות לשיפור ? ושאלה נוספת , האם צלחת חומוס בתוספת גרגרים ופול בחומוסיה ללא פיתה וללא השמן זית , יכולה להחשב למנה סבירה לארוחת צהרים? (עם ירקות בצד) או שזה נחשב למנה משמינה

19/02/2015 | 09:26 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יכול להיות שייקח לנו כמה ימים לענות. לגבי הארוחה שציינת, זו בהחלט ארוחה סבירה, אבל חסרות הפחמימות, הפיתה. השאלה כמה ממנה לאכול, תלויה בשובע שלך. האם הרגשת שבעה או "מפוצצת" אחרי הארוחה. זה המדד. כמובן שכדי לענות תשובה יותר טובה, צריך לראות את כל היום, ולא רק ארוחה אחת. אנחנו נכנסים לסוף שבוע, כך שכדאי שאת הרשימות תעבירי שבוע הבא.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה