עוגת בוקר כארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/02/2015 | 08:18 | מאת: מאיה

יש בשקית ארוזה עוגת בוקר שוקולד במשקל של 130 גרם. וכתוב שב-100 גרם יש 437 קלוריות אז זה יוצא שבמאפה יש 568 קלוריות - האם זאת ארוחת בוקר טובה? האם העוגת בוקר יכולה להשמין?

18/02/2015 | 09:11 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

היא זו ש"מחליטה" בשבילך כמה לאכול? או שזה מה שמתחשק לך לאכול בבוקר? כמו שעניתי לך בפעם שעברה, כדי לדעת אם הארוחה מתאימה, צריך לראות מה את אוכלת כל היום. כי כשמסתכלים על אוכל, איזון , וכו' לא מסתמכים על ארוחה אחת בלבד. אם את רוצה ,תרשמי לי מה את אוכלת ביום, או יומיים ואז אוכל לענות לך לגבי הארוחת בוקר. אם את רוצה לשפר את הארוחת בוקר, תוסיפי מוצר חלב כמו כוס חלב או יוגורט או דומה ,ואז תוסיפי לפחמימות ולשומן בעוגה גם חלבונים. אם זה נכון לעשות או לא, אני לא יודעת. זה ממש תלוי במה שאת אוכלת בהמשך היום.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה