ארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/02/2015 | 22:14 | מאת: דנה

אכלתי בארוחת הבוקר שלי : 1) עוגת בוקר שוקולד = 520 קלוריות 2) מעדן שוקולד = 190 קלוריות 3) משקה קל ענבים = 230 קלוריות בסך הכל יצא שאכלתי 940 קלוריות האם ארוחת הבוקר שלי בריאה או משמינה?

12/02/2015 | 09:09 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

חשוב מאד לזכור את זה. ארוחת הבוקר שלך מורכבת בעיקר מפחמימות ושומן ומעט מאד חלבון. כך שארוחת הבוקר שלך לא מאוזנת. כדי לשפר את ארוחת הבוקר שלך, בהנחה שאת רוצה להשאר בארוחות מתוקות, הייתי בוחרת עוגת גבינה במקום עוגת שוקולד, או נשארת עם עוגת השוקולד ומחליפה את מעדן השוקולד, ביוגורט אמיתי בטעמים. את משקה הקל ענבים הייתי מחליפה למיץ טרי רק כדי שיהיו לך ויטמינים. האם זו ארוחת בוקר בריאה? אי אפשר לדעת בלי לראות איך אכלת כל היום. אכילה מאוזנת ובריאה נמדדת ביחס לכל היום והשבוע, ולא לפי ארוחה אחת. האם זו ארוחת בוקר משביעה? את זה רק את יודעת. האם יש מספיק חלבון? לא אבל יותר מקודם. ושוב, אם את מקבלת מספיק חלבון או לא, זה תלוי במה שאת אוכלת כל היום ולא רק במה שאת אוכלת בארוחה אחת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה