כדורים לדיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/02/2015 | 22:51 | מאת: שלומית

שלום אילו כדורי הרזיה אתם ממליצים וניתן לרכושם ללא מרשם? בתודה

11/02/2015 | 08:22 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אין לדעתי דרך יותר טובה לרדת במשקל מאשר ללמוד לאכול לפי רעב ושובע. כשאת לומדת לאכול הכל, ולומדת להגיד ,מספיק, כשאת שבעה, ולהשאיר אוכל בצלחת, את לומדת גם להינות מהאוכל וגם לאכול את כל מה שאת אוהבת. ירידה במשקל תלוייה ביכולת שלך לווסת את כמות האוכל שאת צריכה בכל ארוחה. לפעמים לומדים את זה מהר, ולפעמים לאט יותר. הגוף "קולט" שהוא מקבל פחות אוכל ולאט ובהתמדה יורד במשקל . אז לשאלתך, ה"כדור" שאני ממליצה עליו הוא אוכל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה