ייעוץ להרזיה במשקל כבד..

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/01/2015 | 14:22 | מאת: גיא

היי,אני גיא ואני בן 24,המשקל שלי כיום הוא 130 ק"ג וגובה 1.75 המשפחה כבר מעלה את הנושא של ניתוח שרוול או קיצור קיבה,ואני ממש נגד זה,אני לא אוכל הרבה אבל פחות פעיל ספורטיבית,לא מצליח להתמיד בהליכות..אומרים לי שמכון כושר זה ביזבוז של כסף במשקלי..ולמען האמת אני מרגיש את "כובד המשקל"..האם יש ייעוץ שאפשר לקבל לגבי מה אפשר לעשות?

25/01/2015 | 10:28 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

נשמע שייעוץ זו באמת הדרך הטובה ביותר, כדי לחשוב ולהחליט מה יכול להתאים לך. אתה בחור צעיר, וזה שעד עכשיו לא הצלחת להתמיד לא אומר כלום על ההמשך.כדי לדעת לאיזה כיוון להפנות אותך, אני מציעה לך ליצור איתנו קשר , ללא תשלום או התחייבות, כדי להתחיל שיחה אמיתית לגבי הכיוונים האפשריים.בפגישה נשמע את הסיפור שלך, ונראה איזה תכנית ( לא בהכרח אצלנו, אבל כמובן שאשמח אם כן) יכולה להתאים לך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה