הורדת בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/01/2015 | 23:55 | מאת: רנא

היי אני בת 29 אם לשני ילדים ששניהם נולדו בניתוח קיסרי ניתוח אחרון היה לפני שנתיים ועד עכשיו הבטן שלי נפוחה כמו אישה בהריון חוד רביעי זה מדכא אותי כל פעם שאני רואה את הבטן ככה מה ניתן לעשות על מנת להוריד את הבטן איזה מאכלים מסייעים ואיזה מאכלים צריכה להתרחק מהם אני בחיים לא עשיתי דיאטה המשקל שלי נע בין 43 -45 אחרי לידה אני כבר שוקלת 47 את שתי הקילו האלה נמצאים רק בבטן איך ניתן להוריד אותם

22/01/2015 | 09:30 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לא נשמע מדברייך שמדובר בהשמנה או בבעייה במערכת העיכול. ייתכן שמדובר ברפיון של שרירי הבטן. האם את עושה פעילות גופנית? חבל שתכנסי לעולם הדיאטות שלא לצורך.

22/01/2015 | 22:53 | מאת: רנא

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה