פרופיל שומנים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/12/2014 | 18:12 | מאת: רועי

אני בחור בריא בן 25. אני אוכל רק אוכל בריא ולא נוגע בפחמימות בכלל לא לחמים ובצקים. אני רזה מאוד. אני אוכל ביום פחות מ-1000 קלוריות. האם הבדיקות שלי טובות? CHOLESTEROL 232.2 mg/dl TRIGLYCERIDES 142 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 41 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 162.8 mg/dl NON-HDL_CHOLESTEROL 191 mg/dl

28/12/2014 | 15:19 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תוצאות בדיקות צריך להעביר דרך הרופא. אבל, תזונתית אתה לא בריא. כשאתה לא נוגע בפחמימות אתה מונע מהגוף שלך אב מזון עקרי, ובכך משבש את היכולת של הגוף שלך לעבוד כמו שצריך. ואם אתה אוכל פחות מ1000 קלוריות ביום, אין סיכוי שתקבל את מה שאתה צריך מהתזונה בשביל הגוף שלך. אז אם אתה רוצה להיות בריא עכשיו, ובטווח הרחוק, כדאי שתפנה לייעוץ תזונתי שיעזור לך לבנות תזונה שמתאימה לגיל שלך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה