האם כל החלבונים אותו דבר?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/12/2014 | 07:54 | מאת: דנית

שלום מה אני מתכוונת? חלבונים יש ב: מוצרי חלב/בשר/גם ביצים אם אני אוכלת חלבונים של חלב נניח זה מספיק או שאני צריכה גם חלבונים של בשר ושל ביצים ועוד כלומר האם מבחינה תזונתית בהקשר החלבוני (רק החלבוני) צריך את כולם (וזה אומר שהם לא דומים בהרכב) מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה מראש

22/12/2014 | 09:31 | מאת: נדיה

אבני הבניין של החלבון הם חומצות אמינו.חלבון שכולל את כל חומצות האמינו החיוניות לגוף נמצא בדרך כלל בחלבונים מהחי. בקשר החלבוני, כמו שאת שואלת, את מקבלת ממוצרי החלב חלבון טוב.השאלה אם הכמות חלבון שאת מקבלת ליום מספיקה לצרכי הגוף.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה