סוכר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/12/2014 | 20:53 | מאת: אבי

להלן מה ששתיתי ואכלתי היום: שוקו חצי ליטר קלוריות- 330 פחמימות- 56.5 מיץ ליטר קלוריות = 480 פחמימות= 120 מיץ חצי ליטר קלוריות= 220 פחמימות= 54 מיץ 200 מ"ל קלוריות= 86 פחמימות= 20 מעדן קלוריות= 192 פחמימות= 32 שוקולד קלוריות= 245 פחמימות= 21 הכל ביחד יצא 300 גרם פחמימות- מה זה אומר? האם זה אומר שהכנסתי לגוף שלי 60 כפיות סוכר? האם יכול להיגרם נזק מכך או זה בסדר כמות הפחמימות?

07/12/2014 | 17:03 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בגוף שלנו. אחריו ניזונים ממנו השרירים לפעולה, ומה ש"נשאר" "נשרף" או הופך לרקמת שומן. מה מטרת השאלה? פחמימות הם אב מזון עקרי וחשוב בתזונה שלנו. אם אתה מכוון לאם אכלת או שתית יותר מדי פחמימות, אז ביחס למה? אי אפשר לבודד מרכיב תזונתי אחד ולדבר עליו מבלי להתייחס לתמונה התזונתית המלאה. זה להוציא דבר מהקשרו, והוא אינו מלמד דבר. אז אם תוכל לנסח שוב את השאלה, אשמח לענות עליה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה