התמכרות לבורקסים שתהרוג אותי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/11/2014 | 08:13 | מאת: מאיה

היום אכלתי בקונדיטוריה 50 בורקסים!!! עכשיו בא לי להקיא אני מרגישה כל כך רע אני התנפחתי מהבורקסים 50 בורקסים כפול 400 קלוריות בכל בורקס שווה 20,000 קלוריות האם נגרם לי נזק בלתי הפיך מהבורקסים שאכלתי היום? אני כל יום אוכלת יתר מ- 30 בורקסים בכל בוקר: עם שוקולד, גביניות, עם גבינות, עם תפוח אדמה, עם חמאה, עם קינמון, אצבעות וניל. איך אפשר להפסיק לאכול בכל בוקר בורקסים? אני במצוקה! אם יש בשולחן בעבודה בורקסים - אני אוכלת בצורה בלתי נשלטת איזה 30 יחידות. באיזה דרך אפשר להיגמל מאכילת בורקסים? איך אפשר לשלוט בדחף הבלתי נשלט לבורקסים? כל יום אני אוכלת 20 עוגיות שוקולד צ'יפס כל עוגייה מכילה 133 קלוריות = זה יצא שאכלתי 2,660 קלוריות. האם אני אשמין כתוצאה מהעוגיות שאכלתי היום בבוקר? האם נגרם לי נזק בלתי הפיך מהעוגיות שאכלתי? האם עכשיו נכנס לי שומנים לגוף? ואתמול אכלתי בקונדיטוריה 50 בורקסים!!! אני התנפחתי מהבורקסים 50 בורקסים כפול 400 קלוריות בכל בורקס היום אכלתי בקונדיטוריה 50 בורקסים!!! עכשיו בא לי להקיא אני מרגישה כל כך רע אני התנפחתי מהבורקסים 50 בורקסים כפול 400 קלוריות בכל בורקס שווה 20,000 קלוריות האם נגרם לי נזק בלתי הפיך מהבורקסים שאכלתי היום?

20/11/2014 | 09:52 | מאת: לילי רוזן

מאיה, את השאלות והמחשבות שאת מעלה כאן בפורום, ולא בפעם הראשונה, את צריכה להעלות בטיפול אישי מתאים. אמרנו זאת בעבר ונראה ששום דבר לא השתנה מאז. נשמח לעזור לך למצוא את המסגרת הנכונה עבורך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה