דיאטת פירות וירקות?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/10/2014 | 15:14 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שלום, שמי נועם בת 32 מרעננה, גובה: 1.61 משקל: 77. מעוניינת לרזות ותוהה האם הייתם ממליצים לי כדיאטה ראשונה לעשות דיאטת פירות וירקות. שדיאטת פירות וירקות נחשבת לדיאטה קלה לביצוע. האם זה באמת נכון? לא הייתי רוצה להסתבך עם דיאטה קשה מדי כי עד היום אף פעם לא עשיתי דיאטה רצינית ואני לא בטוחה איך אתמודד עם זה. אשמח לתשובה, תודה נועם

28/10/2014 | 14:25 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

מה תעזור לך דיאטת פירות וירקות? האם זה מה שאת מתכוונת לאכול כל חייך? בפירות וירקות אין כל אבות המזון הדרושים לנו לגוף, כך שלמעשה מה שתעשי, זה להרעיב את עצמך, ואז תחזרי לאכול כמו קודם ואולי אף יותר ,כדי לפצות על ההרעבה. אם את מחפשת דרך אמיתית לרדת במשקל, כדאי שתבחרי באוכל, ושינוי התנהגותי סביב האכילה. את לא בעודף משקל גדול, השינוי שאת רוצה לעשות אפשרי, וממש אין צורך ל"סבול" או לרעוב בדרך להצלחה. אין אוכל משמין, יש רק כמה אוכלים, למה אוכלים, מתי אוכלים. הרבה שאלות שאין להן תשובה אחת. גם בדרך שלנו, של שיווי משקל, אין שבלונה שמתאימה לכולם. כל אחד אחר, ויש לו צרכים אחרים. אבל אם תתחברי חזרה , לתחושות הרעב והשובע, ותלמדי להקשיב להם ולאכול לפי תחושות הגוף שלך, ( שזה הבסיס לדרך שלנו), תרוויחי כמה דברים. 1) את תלמדי לשלוט בכמויות האוכל שאת צריכה בכל ארוחה. 2) תוכלי לבחור את מה שאת אוכלת לפי הרצון שלך 3) תלמדי דרך האכילה לפי רעב ושובע, לאכול בדרכך את, מה שיוכל להישמר לטווח הרחוק. לא עוד דיאטה או עוד "פטנט". תחשבי על זה?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה