אני מעדיפה לא לקבל מחזור בחיים מאשר לעלות במשקל !!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/10/2014 | 20:48 | מאת: דנה

אני כל יום נשקלת!!! אם אני עולה במשקל אז אני חייבת להוריד ולאכול פחות. עכשיו קרה משהו נורא ואיום!!! אני בת 23. יש לי אמנוריאה משנית. לא קיבלתי כבר שנתיים מחזור לקחתי 3 ימים פרומילוט נור שזה גלולות בוקר וערב בסה"כ 6 כדורים ועליתי מיום שישי 4.700 ק"ג במשקל - בא לי למות!!! האם להפסיק עם הפרומילוט נור? האם זה מספיק 3 ימים? כי עד עכשיו לקחתי 6 כדורים. מדוע הפרומילוט נור גרם לי ב-3 ימים לעלייה של 4.700 ק"ג? אני לא יכולה לסבול את העלייה הזאת!!! הגלולות הרגו אותי!!! עכשיו אני צריכה לחשוב איך לצום?

27/10/2014 | 09:55 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לשאלות שלך יש תשובות, אבל לא בפורום. תפני בבקשה לטיפול פסיכולוגי לקבלת עזרה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה