תזונה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/10/2014 | 18:49 | מאת: רון

שלום רב, רציתי לדעת האם אכילה של תפריט מאוזן אך ללא תחושת רעב יכולה לפגוע בתהליך הרזיה?

24/10/2014 | 08:08 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תחושת הרעב, היא הבסיס לדעת מתי נכון לאכול. מצד שני אנשים שעושים דיאטות או אוכלים לפי "הראש" לא מחוברים לתחושה הזו ולא מזהים אותה. יש אנשים שמפחדים מתחושת הרעב, מכל מיני סיבות. אם אתה אוכל מאוזן ולא מרגיש רעב, צריך לבדוק מה הסיבה. האם אתה רק בתחילת התהליך, ואתה עדיין לא מרגיש או מחובר לתחושת הרעב? האם אתה אוכל לפני שאתה מרגיש רעב, ולכן לא מרגיש את התחושה? צריך יותר פרטים על ההסטוריה שלך, ועל איך אתה אוכל כדי לענות לך באופן ספציפי יותר.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה