עזרה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/10/2014 | 18:52 | מאת: יובל

אמי סובלת כבר שנים מהשמנת יתר,לאחרונה היא השמינה עוד יותר וכרגע נמצאת בסכנה אמיתית לחייה ורציתי לדעת אם יש דרכים בהן ניתן לגרום לאדם להשתכנע לאכול בריא יותר. למרות שניסינו כל דרך אפשרית לומר לה על כך כי אנו חוששים לחייה היא עדיין לא אוכלת בריא כלל אלא רק הולכת ומשמינה

24/10/2014 | 08:18 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הדאגה שלך לאמא שלך מובנת. מצד שני, ההחלטה לעשות שינוי כזה או אחר יכול לבוא רק ממנה. לצערי, הלחץ שנוצר כשמבקשים ממישהו לעשות דיאטה גורם הרבה פעמים להתנהגויות הפוכות.שלא לדבר על המריבות והמתחים שנוצרים סביב הארוחות המשותפות. אולי הדרך לפנות אליה היא לא דרך בקשה לרדת במשקל או לאכול בריא יותר. אוליאפשר להציע לה להתלוות אליה לפגישה לא מחייבת לייעוץ תזונתי, כך שההמלצות יבואו מבחוץ. אפשר לעשות איתה הליכה פעם בשבוע, שייתן לכם הזדמנות להפגש , בלי קשר לאוכל ודיאטה.ואפשר גם, אם כל הכאב, לקבל אותה כפי שהיא. במידה ותרצו , אשמח להפגש אתכם ללא התחייבות או תשלום, (בלי אמא) בשביל לחשוב איך לעזור לה להגיע לטיפול. ההחלטה היא של אמא, ולא שלכם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה