תזונה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/10/2014 | 19:37 | מאת: שלומי

מה החשיבות של לאכול כל שלוש שעות בתהליך הרזייה?מדוע אכילה של שעתיים היא לא נכונה? משהוא שמעתי עם האינסולין בדם שמפריע לירידה?...

23/10/2014 | 09:06 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לאכול כל 3 שעות לא נכון לכולם. צריך להבין למה ההמלצה הזו ניתנה לך. תלוי בכל מקרה לגופו. ההמלצה לאכול כל 3 שעות יכולה לתת פתרון להסדרת האכילה כבסיס לעבודה על שינויי הרגלי אכילה, או דרך לעורר את תחושות הרעב והשובע הפיזיולוגיים, אבל זה נכון רק אם אוכלים לשובע ולא משתמשים במאכלים "שממלאים" כדי לפתור את תחושת הרעב בדיאטה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה