תהליך ירידה בנון דיאט

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/10/2014 | 07:36 | מאת: אלמונית

התחלתי תהליך אצל דיאטנית של נון דיאט לפני חודשיים. ועד עכשיו לא ירדתי בכלל במשקל ומאז תחילת התהליך העליתי 2 קילו ואני כבר חודש משחקת עם חצי קילו למעלה למטה. רציתי לדעת אחרי כמה זמן בדרך כלל הגוף מתחיל להגיב לתהליך ומתחיל להוריד? והאם זה נורמלי שבתחילת התהליך מעלים ובמשך חודשיים לא יורדים בכלל? תודה

23/10/2014 | 08:59 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

מה שאת מתארת הוא נורמלי לחלוטין. לפעמים לוקח 3 חדשים ויותר עד שמתחילה הירידה במשקל. זה תלוי מאיפה את מתחילה. מה הסטורית הדיאטות שלך, מה התנהגויות האכילה שצריך לשנות ועוד ועוד. את יציבה במשקל כרגע. 2 ק"ג הם טווח התנועה של הגוף , לשמירה על משקל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה