האם אני בולמית?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/10/2014 | 13:55 | מאת: לירון

שלום,אני בת 16 לפני כשנה סבלתי מאנורקסיה,ירדתי 12 קילו בעזרת הרעבה,נפסק לי המחזור למשך חצי שנה ויצאתי מהמחלה בעזרת הרבה כוח רצון,המחזור חזר והתחלתי לעלות במשקל,מאז אני חיה הבולמוסים מתתמדים,יש לי בולמוסים ענקיים כל יום שלאחר מכן אני צמה במשך יום שלם ואז מגיע הבולמוס הבא,ככה אני חיה בצומות ובולמוסים,הבולמוסים שלי מאוד גדולים ולפעמים לצומות אני מוסיפה גם ספורט,רציתי לשאול האם מה שיש לי זה בולמיה? (המצב הנפשי והדימוי העצמי שלי על הפנים אבל זה לא קשור)

22/10/2014 | 07:22 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יש לך הפרעת אכילה. והחלפת סימפטומים. מהרעבה, לבולמוסים. את אומרת שיצאת מאנורקסיה עם כח רצון וחזר לך המחזור. זה יופי, אבל לא ממש יצאת מהבעייה. והמצב הנפשי והדימוי העצמי הירוד, לגמרי קשורים להפרעת אכילה. הגיע הזמן לדבר על זה עם ההורים, או יועצת בי"ס , ולהתחיל טיפול אמיתי ומקצועי כדי לצאת מזה.

22/10/2014 | 21:50 | מאת: ...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה